Realovac nakon debakla: 'Ja sam prvi kojeg možete za to okriviti'

'Moramo svi, od prvog do zadnjeg, izvući pouku iz ovoga. Bili su bolji od nas. Nismo imali pravi pristup večeras. Ja sam prvi kojeg možete za to okriviti.

24.4.2013.
23:21
VOYO logo

Nakon što je Bayern demolirao Barcelonu u utorak navečer, u sličnom su tonu nogometaši Borussije u Dortmundu pobijedili Real (4:1) u prvom polufinalnom ogledu Lige prvaka.

"Moramo svi, od prvog do zadnjeg, izvući pouku iz ovoga. Bili su bolji od nas. Kad smo ih izvukli neki su pomislili da smo imali sreće u ždrijebu, ali Borussija je fantastična momčad. Nismo imali pravi pristup večeras. Ja sam prvi kojeg možete za to okriviti. Opet, moramo vjerovati da ovo možemo okrenuti na našem Santiago Bernabeu", rekao je Sergio Ramos i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak nam ostaje uzvrat, moramo napraviti podvig. Vrijeme je da se opet plasiramo u finale Lige prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljni smo, no ovo je samo prvi korak na putu do finala. U Madridu moramo odigrati dobru utakmicu", izjavio je junak susreta Robert Lewandowski, dok je slično kazao Mats Hummels, koji je kiksao kod jedinog gola Reala:

"Cijela je momčad pokazala fantastičnu predstavu, navijači također. Finale je blizu, ali mi moramo biti svjesni toga što nas čeka u Madridu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jose Mourinho je čestitao protivniku na pobjedi te izjavio kako vjeruje da još uvijek mogu do finala Lige prvaka.

"Borussia je bila daleko bolja momčad na terenu. Njihovi su nogometaši dobili svaki duel. Bili su agresivniji. Mi smo lako gubili posjed lopte i nismo se mogli nositi s njihovim kontranapadima. Borussia je zasluženo pobijedila. Znali smo sve o Lewandowskom, a opet nam je zabio četiri gola. Zbog toga smo razočarani. No, momak je zaslužio kredit, svaka mu čast", izjavio je trener reala i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da možemo ovo okrenuti, iako znamo da će to biti teško", kazao je Mourinho, a presretni trener Borussije Jürgen Klopp dodao:

"Moramo biti jako oprezni. Ovo su divni, ali i opasni trenuci. Ne smijemo nikako podivljati nakon ove visoke pobjede. Mislim da imam iskustva reagirati u ovakvom trenutku. Spustit će se i moji igrači, trezveno ćemo dočekati uzvratnu utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo