Suker se vraca u Hrvatsku i sprema veliko 'iznenadenje'

Predsjednik HNS-a Davor Suker bi, prema nesluzbenoj najavi ove krovne nogometne organizacije u Hrvatskoj, trebao biti nazocan subotnjem derbiju izmedu Dinama i Rijeke.

5.12.2014.
9:46
VOYO logo

Danima se trazilo Davora Sukera! Brod zvan hrvatsko nogometno prvenstvo poceo je opasno tonuti, Hajduk je bojkotirao derbi s Dinamom, na povrsinu je isplivalo stosta negativnog za hrvatski nogomet, a Sukera nije bilo kao prvog kormilara broda.

Prvo je bio u Londonu, da bi nakon toga svratio do Bangkoka. Medutim, kako donose Sportske novosti, sad se vraca u Zagreb, ravno na utakmicu Dinama i Rijeke. Sto je veliko iznenadenje za hrvatske ljubitelje nogometa, ako se uzme u obzir da ga nigdje nije bilo u kataklizmickim trenucima za hrvatsko nogometno prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, bivsi veliki hrvatski igrac ipak nije u potpunosti zaboravio na domaci nogomet i lose stanje u njemu. Iako ga je u potpunosti stavio u drugi plan svojih prioriteta, sto dovoljno govori o njegovoj posvecenosti obvezama na mjestu prvog covjeka hrvatskog nogometa, barem prema funkciji u HNS-u.

Za napomenuti da je HNS danas najavio press konferenciju za 12 sati, na kojoj ce biti izvrsni predsjednik Damir Vrbanovic i posebni gosti Saveza, kako su to medijski najavili. Sukera ponovno nece biti na presici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo