SENZACIJA U PIREJU: / Mali Dinamo slomio Grke, došao na korak od europskog proljeća!

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

U predigri seniorskog sraza Dinama i Olympiacosa, u juniorskoj Ligi prvaka Zagrepčani su slavili protiv svojih grčkih vršnjaka s 3:1. Dinamo je poveo već u 2.

4.11.2015.
18:23
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Kako je Arsenal već daleko odmaknuo, a Bayern na dnu ljestvice, utakmica Olympiacosa i Dinama je direktan obračun za 2. mjesto u skupini i prolaz u sljedeći krug jer su obje momčadi uoči ovog susreta imale po četiri boda. Dinamo je sad na sedam bodova, nadomak su ostvarenja Mamićevog sna - europskog proljeća. Ako već neće seniori, onda nek to ostvare juniori.

Slavili bez 'čileanaca'

Pobjeda je tim veća, jer je momčad Marija Cvitanovića igrala bez reprezentativaca koji su nastupali za Hrvatsku U-17 na Svjetskom prvenstvu u Čileu. Dinamovci su poveli u 2. minuti golom Božića, da bi deset minuta kasnije Amer Gojak udvostručio prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom nastavka domaćin je uspio smanjiti prednost, strijelac je u 56. minuti bio Megaritis, nakon što je Vrousai pogodio okvir gola. No, mladi dinamovci riješili su pitanje pobjednika u 85. minuti, kad je Gojak zabio svoj drugi gol na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Benko strijelac za Bayern

U drugoj utakmici ove skupine, Bayern i Arsenal su odigrali 1:1. Za Bavarce je zabio mladi Hrvat Fabian Benko u 10. minuti, izjednačio je Ismael u 38.

Poredak: Arsenal 10, Dinamo 7, Olympiacos 4, Bayern 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo