Senzacija u Manchesteru, United na koljenima!

Nogometaši engleskog drugoligaša Crystal Palacea plasirali su se u polufinale Carling Cupa senzacionalnom 2:1 pobjedom protiv Manchester Uniteda nakon produžetaka na Old Traffordu.

1.12.2011.
11:20
VOYO logo

Iako je Manchester United igrao u dosta izmijenjenom sastavu od onog s kojem igra u Premiershipu, ne treba umanjiti pobjedu dvanaestoplasiranog engleskog drugoligaša.

Prvo poluvrijeme završeno je bez pogodaka, uz vrlo rezerviranu igru obiju momčadi. U nastavku je europogotkom za goste poentirao Darren Ambrose, koji je postigao svoj sedmi pogodak za Crystal Palace u deset posljednjih nastupa u kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=BswsWKqdb0Wr1cWd

Englez je u 66. minuti doveo drugoligaša u vodstvo što je šokiralo prepuni Old Trafford. No, nedugo nakon primljenog pogotka dosuđen je jedanaesterac za United koji je bez problema realizirao Talijan Federico Macheda. Regularan dio utakmice završio je rezultatom 1:1 pa se otišlo u 30 minuta produžetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega osam minuta igre u prvom produžetku Glenn Murray postigao je pogodak koji se na kraju pokazao i pobjednički za Crystal Palace. U preostalom dijelu utakmice igrala se 'viktorija' na gol gostiju, ali je vratar gostiju Lewis Price ostao nesavladiv i drugoligaš je zasluženo prošao u polufinale Carling Cupa.

Menadžer UnitedaAlex Ferguson je priznao momčadi iz Championshipa da je pružila dobru partiju, ali nije bio zadovoljan izdanjem svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije bila igra Manchester Uniteda, ispričavam se navijačima. Ne želim ničim umanjiti pobjedu Crystal Palacea i volio bih da se plasira u finale zbog odlične utakmice i napora koji su uložili. Njihov svaki igrač je dao sto posto svojih mogćnosti i jako sam razočaran", rekao je škotski stručnjak.

Nakon što su pobijedili Manchester United na Old Traffordu, ždrijeb polufinala engleskoga Carling Cupa nogometašima Crystal Palacea donio je nagradu u vidu polufinalnog suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Londonski drugoligaš će se sučeliti Cardiff Cityju, svom drugoligaškom rivalu. U drugom polufinalu prolaz u borbu za prvi ovosezonski nogometni trofej u Engleskoj tražit će dva Premierligaša, Manchester City i Liverpool.

Polufinala će se igrati na dvije utakmice. Termin prvih dvoboja je 9. siječnja iduće godine, dok uzvrati slijede dva tjedna kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo