SENZACIJA SVIH SENZACIJA: / Šef Osijeka otputovao u Dubai dovesti slavnog nogometaša? Ovo bi moglo prodrmati našu ligu iz temelja

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ivan Meštrović prebacio je u višu brzinu

6.10.2019.
14:19
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Da, u Osijeku misle ozbiljno. Ivan Meštrović prebacio je u višu brzinu. Prema pisanju portal Republika.eu., Meštrović je otišao u Dubai gdje pregovarati s legendarnim Seedorfom, da dođe na klupu Osijeka.

Brojna velika nogometna imena kao potencijalni novi treneri

Spominjala su se u kuloarima proteklih dana brojna velika nogometna imena kao potencijalni novi treneri momčadi iz Gradskog vrta poput slavnog Christiana Pannucija (46) i Hernána Crespa (44), a sad je u igri još jedno. Legendarni veznjak Reala, Intera i Milana, Nizozemac koji je kao igrač bio omiljen, pravi nogometni znalac (43).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Informacija je to koju smo dobili iz dobro upućenih izvora'

"Informacija je to koju smo dobili iz dobro upućenih izvora, no sam komentar predsjednika Meštrovića nismo uspjeli dobiti", stoji u tekstu.

Image
Foto: AFP

AC Milan's Dutch coach Clarence Seedorf smiles prior the Italian Serie A football match between AS Roma and AC Milan on April 25, 2014 at the Olympic stadium in Rome. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI / AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI

Image
NOVI KANDIDAT ZA TRENERA OSIJEKA JE LEGENDARNI ARGENTINAC? /

Nakon Panuccija spominje se još jedan proslavljeni nogometaš

Image
NOVI KANDIDAT ZA TRENERA OSIJEKA JE LEGENDARNI ARGENTINAC? /

Nakon Panuccija spominje se još jedan proslavljeni nogometaš

Nakon što je na klupu, kao vršitelj dužnosti, sjeo voditelj Škole nogometa Ivica Kulešević, na rezultatskom planu ponovno je krenulo, i vratio se prijeko potreban mir i u svlačionicu i među navijače NK Osijeka. Pokazalo se to nakon tri uzastopne pobjede, s gol razlikom 14-1! No, vrlo brzo se opet pojavilo pitanje trenera kao glavno pitanje u klubu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi igrač koji je Ligu Prvaka osvojio s tri različita kluba

Clarence Seedorf bivši je nizozemski profesionalni nogometaš. Prvi je igrač koji je Ligu Prvaka osvojio s tri različita kluba, Ajax (1995.), Real Madrid (1998.) i Milan (2003. i 2007.). Za reprezentaciju Nizozemske odigrao je 87 utakmica, a postigao 11 golova.

U trenerske vode krenuo je 2014. kao trener Milana, da bi potom trenirao Shenzhen, Deportivo de La Coruñu, a okušao se i kao izbornik Kamerunske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo