SENZACIJA NA POMOLU: / Potvrđeni su pregovori Zlatana Ibrahimovića sa starom nogometnom ljubavi

Image

Iako će u uvodnim tjednima sljedeće sezone proslaviti 35. rođendan napadač švedske nogometne reprezentacije Zlatan Ibrahimović u nadolazećem prijelaznom roku bit će jedna od najvećih zvijezda

5.5.2016.
19:55
VOYO logo

Razloga za to ima više, a njegov golgeterski učinak u aktualnoj sezoni i činjenica da mu ugovor sa Paris Saint-Germaineom prestaje važiti krajem lipnja svakako se ističu. Sjajni je napadač u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 47 utakmica i začinio ih s 44 pogotka i 18 asistencija, a to su brojke koje još može popraviti u susretima koji slijede u kalendaru natjecanja.

Spreman je odreći se milijuna

Ono što je u ovome trenutku u potpunosti nepoznato jest čiji će dres nositi u sezoni 2016/17. Nagađanja je bilo mnogo, ima ih i danas, no riječi njegova agenta ukazuju na izgledan povratak u staru talijansku ljubav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoće li se vratiti u Italiju? Mogao bi, razgovori su u tijeku s jednim klubom. Je li to Milan? Da.", tvrdi Mino Raiola uz dodatak da je Ibrahimović spreman odreći se silnih milijuna kako bi se vratio u klub s kojim je u sezoni 2010/11 osvojio talijansko prvenstvo i s kojim je u sezoni potom osvojio naslov najboljeg strijelca Serie A s 28 postignutih pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, odluka još nije donesena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo