Senzacija na pomolu: Barcelona planira 'oteti' i zvijezdu Reala!

Španjolski nogometni div Barcelona trenutno je pod zabranom kupovine novih nogometaša zbog neregularnosti oko dovođenja maloljetnih igrača.

4.2.2015.
11:05
VOYO logo

Prema pisanju katalonskog dnevnika El Mundo Deportiva, koji je obično dobro obaviješten o zbivanjima u Barceloni, klupski su čelnici kao dvije glavne mete postavili Juventusova veznjaka Paula Pogbu (21), ali i zvijezdu svoga najvećeg suparnika Real Madrida - Isca! Katalonci bi se navodno zadovoljili samo s jednim od ove dvojice, no ni do jednog od njih neće biti lako doći.

Pogba ima ugovor s Juventusom do 2018. godine i Torinezi će ga sigurno htjeti masno zaraditi na njemu. Osim toga, već se dugo nagađa da će mladi Francuz sigurno završiti u Real Madridu budući da na njega velik utjecaj ima legenda Kraljevskog kluba Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ako ne uspiju doći do Pogbe, u Barceloni će se, tvrdi Mundo Deportivo, okrenuti 22-godišnjem Iscu! Plan je, naravno, vrlo ambiciozan s obzirom na ogromno suparništvo između dva kluba, te na činjenicu da je vrlo malo nogometaša igralo za oba kluba, a posebno su rijeki bili izravni transferi iz Reala u Barçu i obrnuto. Uz to, Iscov ugovor s Madriđanima vrijedi do 2018. godine, a odštetna klauzula iznosi čak 150 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno, ukoliko Real odluči prodati Isca, koji nema stalno mjesto u udarnoj momčadi, vjerojatno će pristati i na manji iznos odštete, ali veliko je pitanje hoće li ga mirne duše pustiti na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo