SENZACIJA IZ ITALIJE: / Europski bogataš bacio oko na Allegrija i ključnog igrača: 'Kad oni zovu, svi slušaju'

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Francuski prvak planira ogromna ulaganja i ovog ljeta

6.5.2019.
14:32
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Rano ispadanje iz Lige prvaka i poraz u finalu francuskog Kupa natjeralo je gazde PSG da razmišljaju o velikim promjenama za idući sezonu. Osim dolaska igračkih pojačanja one uključuju i smjenu na klupi. Corriere dello Sport piše da je francuski prvak želi Maxa Allegrija umjesto Thomasa Tuchela. Allegri će uskoro imati sastanak s predsjednikom Juvea Andreom Angnellijem o svojoj budućnosti u Torinu. Šanse za njegov ostanak u Torinu procjenjuju se na 75%, a kao zamjenu Talijani spominju Antonija Contea.

Osim Allegrija u Parizu bi rado vidjeli i Juveovog veznjaka Miralema Pjanića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velike ambicije

"PSG je među osam najboljih europskih klubova. Cilj im je osvojiti Ligu prvaka i nema igrača koji nije zainteresiran da im se priključi. Imaju ogromne ambicije i realne šanse da ih ostvare. Ako vas pozovu, slušat ćete ih", kazao je Pjanić za Canal+.

Image
Foto: AFP

Juventus' forward from Croatia Mario Mandzukic (L) celebrates with Juventus midfielder Miralem Pjanic after scoring during the UEFA Champions League Group D football match Juventus vs Sporting CP at the Juventus stadium on October 17, 2017 in Turin. Juventus won 2-1. / AFP PHOTO / Marco BERTORELLO

Upitan je i bi li u slučaju ponude razmislio o odlasku iz Juvea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nogometu je sve moguće. U Italiji sam osam godina i trenutačno igram za veliku klub. Ako se svi dogovorimo onda možemo razgovarati oko odlaska, ali u ovom trenutku ne razmišljam o tome", jasan je veznjak, koji je tako ostavio otvorenu mogućnost za promjenom kluba ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo