SENZACIJA IZ ENGLESKE: / Bilić krade Wengeru jednu od najvećih zvijezda?

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Dugogodišnji član londonskog Arsenala Theo Walcott spreman je ovog ljeta napustiti klub i zamijeniti ga West Hamom Slavena Bilića, piše The Sun.

10.5.2016.
8:34
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Englez je navodno nezadovoljan minutažom u Arsenalu te je u potrazi za klubom u kojem bi mogao redovito nastupati. Za Walcotta je, kako piše engleski tabloid, zainteresiran i Chelsea, ali on osobno bi radije u West Ham kako bi se na novom stadionu borio za mjesta u Ligi prvaka.

Spremni ga prodati

Arsenal je navodno spreman prodati Walcotta nakon deset godina što je proveo u klubu za 25 milijuna eura dok je West Ham spreman platiti toliko jer su uvjereni da je on igrač koji će im pomoći etablirati se kao jedan od najboljih klubova u Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnici West Hama David Gold i David Sullivan ovog ljeta spremaju Biliću poveći budžet za pojačanja. Osim prihoda od TV prava Sun piše da su spremni posegnuti u vlasitit džep kako bi financirali dovođenje novih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovode dva napadača

Sullivan je potvrdio i da klub radi na dovođenju napadača.

"Nadamo se da ćemo dovesti jednog ili dva. Poslali smo ponudu od 30 miljuna za napadača u Francusku, a za jednog u Engleskoj ponudit ćemo između 25 do 30. Želimo napraviti vrhunsku momčad, ali to ćemo raditi postepeno. Ne možemo preko noći postati Manchestre United", poručio je Sullivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham se u posljednje vrijeme povezivao s dovođenjem Christiana Bentekea (Liverpool), Alexandrea Lacazettea (Lyon) i Michyja Batshuayija (Marseille).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo