SELIDBA NAKON EURA: / Domagoj Vida oduševio španjolskog stručnjaka i postaje novi Hrvat u Premier ligi?

Image

Sasvim je izvjesno da će veliki broj hrvatskih reprezentativaca nakon Europskog prvenstva promijeniti klub, a čini se da će među njima biti i Domagoj Vida.

21.6.2016.
17:24
VOYO logo

Skrivio je 27-godišnji stoper jedanaesterac kojim je Češka u 2. kolu došla do izjednačenja protiv Hrvatske (2-2), ali u dvije je dosadašnje utakmice ipak ostavio vrlo dobar dojam. Privukao je time pažnju novog engleskog prvoligaša Middlesbrougha koji je, prema pisanju otočkih medija, pokušao dovesti stopera Benfice Viktora Lindelöfa, ali kad u tome nije uspio, okrenuo se Vidi.

Ugovor s Dinamom do 2018.

Naš je nogometaš karijeru počeo u Osijeku iz kojeg je 2010. otišao u Bayer Leverkusen. Godinu dana kasnije je pojačao zagrebački Dinamo iz kojeg je u siječnju 2013. prešao u redove kijevskog imenjaka. Prošle je sezone u ukrajinskom prvaku igrao na prilično visokoj razini, kako na mjestu stopera, tako i na lijevom i desnom boku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je ta svestranost privukla i oduševila trenera Middlesbrougha Aitora Karanku, nekadašnjeg pomoćnika Josea Mourinha u Real Madridu. Vidin ugovor s Kijevljanima vrijedi do 2018. godine, ali nema sumnje da će uz odgovarajuću odštetu moći napustiti glavni ukrajinski grad, a engleski mediji nagađaju da će Middlesbrough reagirati brzo i poslati ponudu još za vrijeme Eura kako bi preduhitrio potencijalne konkurente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo