ŠEFOVI SU IZGUBILI STRPLJENJE: / Evo što Slaven Bilić mora napraviti kako bi sačuvao posao

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

Čelnici West Hama polako gube strpljenje s hrvatskim stručnjakom Slavenom Bilićem. Želi li sačuvati posao, Bilić mora pobijediti u predstojeće dvije utakmice, tvrdi The Sun.

7.1.2017.
17:47
AFP, JUSTIN TALLIS
VOYO logo

Nakon što je prošle sezone bio jedna od senzacija Premier lige, u aktualnu je West Ham krenuo očajno. Dugo je Bilićeva momčad bila u zoni ispadanja ili sasvim blizu nje, ali tri uzastopne pobjede (Burnley, Hull City, Swansea) malo su popravile dojam i činilo se da stvari idu na bolje.

Image
SVI GA NAPADAJU, NE I ENGLESKA LEGENDA: /

'West Ham ima problema, ali Slaven Bilić nije jedan od njih'

Image
SVI GA NAPADAJU, NE I ENGLESKA LEGENDA: /

'West Ham ima problema, ali Slaven Bilić nije jedan od njih'

'Zabrinjavajući nedostatak karaktera'

No, uslijedilo je novo crno razdoblje: porazi od Leicestera (0-1) i Manchester Uniteda (0-2) u Premier ligi i onda u petak debakl protiv Manchester Cityja (0-5) u FA kupu. Bilić sada mora pobijediti Crystal Palace i Middlesbrough kako bi ostao na klupi Čekićara, tvrdi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više od rezultata klupske čelnike zabrinjava alarmantan način na koji je momčad pala u utakmicama protiv Arsenala i Manchester Cityja kada je primila pet golova. U oba je dvoboja momčad doživjela krah i pokazala zabrinjavajući nedostatak karaktera i predanosti. Suvlasnici David Sullivan i David Gold, kao i dopredsjednica Karren Brady, gube strpljenje zbog načina na koji se momčad muči iako su u njoj isti igrači kao prošle sezone. Zabrinuti su da je Bilić izgubio sposobnost motiviranja igrača, kao i zbog glasina o nekvalitetnom radu na treninzima", piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo izgubili nijednog bitnog igrača'

Dopredsjednica Brady se oglasila i na Twitteru s jasnom porukom za Bilića i njegove nogometaše.

"Cijela uprava zna da igra u zadnjoj utakmici nije bila dovoljno dobra i da se moramo popraviti. Palace i Boro su sada ključne utakmice. Nismo izgubili nijednog bitnog igrača iz prošle sezone i zato nam nije jasno zašto momčad igra ispod svoje razine. Međutim, tražimo od svakog navijača da stane iza momčadi i trenera. Znamo da je teško izvući išta pozitivno iz utakmice protiv Cityja, ali vjerujemo da će trener i igrači to riješiti sljedeći tjedan", napisala je Brady.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo