ŠEF BARCE POTVRDIO ONO ŠTO SVI VEĆ ZNAJU: / 'On će biti naš trener, a Messi stup njegove momčadi'

Image
Foto: AFP

Barcelona je u ponedjeljak i službeno smijenila Quiquea Setiena

18.8.2020.
21:09
AFP
VOYO logo

Nizozemski izbornik Ronald Koeman trebao bi uskoro španjolskim prvoligašem Barcelonom sklopiti ugovor. Potvrdio je to u utorak i predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu.

“Ako sve bude u redu on će biti trener BArce iduće sezone. Znamo kako on razmišlja i koja je njegova filozofija"; rekao je Bartomeu za klupsku televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na situaciju s Messijem. Argentinčevo ime spominjalo se u kontekstu odlaska s Camp Noua nakon blamaže protiv Bayerna.

“Koeman mi je rekao da će on biti stup njegove momčadi. Najbolji je na svijetu i mi ga imamo“, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koeman ima u svom ugovoru s Nizozemskim nogometnim savezom (KNVB) klauzulu koja mu dopušta da raskine svoj ugovor s njima ako dobije ponudu od Barcelone, kluba za koji je igrao i gdje je počeo svoju trenersku karijeru kao pomoćnik Louisu van Gaalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koeman (57) ne krije da bi trenerski posao u Barceloni za njega bio posao iz snova, a nizozemski mediji pišu da on osjeća da je to "sad ili nikad" da prihvati ponudu katalonskih divova.

Barcelona je u ponedjeljak i službeno smijenila Quiquea Setiena nakon visokog poraza od 2-8 od minhenskog Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Nizozemski nogometni savez Koemanov odlazak je veliki udarac. On je pod ugovorom kao izbornik do svjetskog prvenstva u Kataru 2022. i vodio je reprezentaciju kroz kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje se trebalo održati ovo ljeto, ali je zbog pandemije koronavirusa odgođeno za sljedeću godnu.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo