SPORTSKI SVIJET JE UZ NJEGA / Sebastien Haller vodi bitku života, nakon mjesec dana liječenja izgleda neprepoznatljivo

Image
28.8.2022.
18:23
VOYO logo

Sebastien Haller, napadač Borussije iz Dortmunda vodi najtežu životnu bitku. Bjelokošćanin je ovog ljeta iz Ajaxa prešao u njemačkog prvoligaša no njegovu profesionalnu bajku su prekinuli zdravstveni problemi.

Tijekom jednog treninga se požalio kako se loše osjeća, a nakon pretraga utvrđeno je da boluje od raka testisa. Potom je Haller napustio trening kamp i otišao na liječenje.
"Hvala vam svima na brojnim porukama podrške i ljubavi od jučerašnje objave. Moja obitelj i ja vam zahvaljujemo. Sada ću se usredotočiti na svoj oporavak kako bih se vratio jači", napisao je reprezentativac Obale Bjelokosti nakon što su ga kolege i navijači pružili golemu podršku putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih su dana u javnost izašle njegove fotografije na kojima se vidi kako se stasiti napadač jako promijenio nakon mjesec dana tretmana i liječenja.
Inače, ovakve su promjene uobičajene kod onih koji se bore sa zloćudnim tumorima no ovi su prizori ipak iznenadili nogometnu javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sebastien Haller je u Borussiju stigao iz Ajaxa u transferu teškom 31 milijun eura. U karijeri je nastupao za Auxerreu, Utrecht, Eintracht, West Ham i Ajax. Za reprezentaciju Obale Bjelokosti upisao je 15 nastupa i postigao dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo