Vatreni se pokrio po ušima: 'Neka nas kazni kako želi!'

'Trener je šutio i gledao u pod. Bila mu je muka, kao i svima nama. A predsjednik je problijedio, nikad ga nisam vidio takvog. Ma, ima nas pravo kazniti kako god želi.

12.3.2012.
11:47
VOYO logo

Dejan Lovren se u subotu nakon dva i pol mjeseca pauze zbog ozljede Ahilovih tetiva vratio u susretu protiv Lillea, no nije dočekao kraj susreta jer je u 71. minuti zaradio isključenje.

"Niti jedan karton nisam zaslužio, posebno ne prvi. Igrači Lillea su se čudili što im je sudac uopće dosudio prekršaj. Žalosno je da mi je povratak na travnjak zasjenio sudac, a nakon utakmice su se zbog toga žalili i trener i dopredsjednik kluba. To je baš bila nepravda", kaže Lovren koji je nemoćno promatrao poraz protiv APOEL-a i ispadanje iz Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još sam razočaran, no zaslužili smo ispadanje. Nismo igrali dobro, a i vratila nam se bahatost jer su neki igrači nakon ždrijeba komentirali da ćemo lako izboriti četvrtfinale. Ja nisam tako razmišljao i stalno sam upozoravao da moramo biti ozbiljni", kaže hrvatski reprezentativac koji tvrdi da je ozračje na Cipru bilo spektakularno te da nikada nije doživio ništa slično.

Također, otkrio je i da je nakon ispadanja u svlačionici njegovog kluba bilo vrlo mučno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener je šutio i gledao u pod. Bila mu je muka, kao i svima nama. A predsjednik je problijedio, nikad ga nisam vidio takvog. Ma, ima nas pravo kazniti kako god želi. Ne igra se svaki dan četvrtfinale Lige prvaka, a mi smo ga ispustili na sramotan način", izjavio je Lovren.

Više o temi: cate-201101170366004 Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo