SCHWEINSTEIGER STIŽE U SUSJEDSTVO: / Legendarni njemački nogometaš potpisuje za srpskog prvoligaša?

Image
Foto: AFP, FRANCOIS XAVIER MARIT

Ključnu bi ulogu u transferu mogla odigrati Schweinsteigerova supruga Ana Ivanović, umirovljena srpska tenisačica.

22.12.2017.
11:55
AFP, FRANCOIS XAVIER MARIT
VOYO logo

Bivši kapetan njemačke nogometne reprezentacije Bastian Schweinsteiger (33) mogao bi ove zime postati član beogradskog Partizana. Iskusnom veznjaku 31. prosinca istječe ugovor s američkim Chicago Fireom i nakon toga bi, prenose srpski mediji, kao slobodan igrač mogao zaigrati za 'crno-bijele'.

Ana želi roditi u Beogradu

Ključnu bi ulogu u transferu mogla odigrati Schweinsteigerova supruga Ana Ivanović, umirovljena srpska tenisačica i velika navijačica Partizana. Ona navodno želi roditi u Beogradu i neko vrijeme nakon poroda biti u srpskoj prijestolnici pa bi njezin suprug to razdoblje mogao provesti igrajući za Partizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schweinsteiger je najveći dio karijere proveo u Bayernu za koji je igrao od 2002. do 2015. godine, osvojivši osam naslova njemačkog prvaka i jednu Ligu pravka. Prešao je nakon toga u Manchester United, ali to nije bila sretna epizoda za njega, a završila je nakon dolaska Josea Mourinha koji ga je odmah otpisao pa je Nijemac u ožujku potpisao za Chicago Fire. Za reprezentaciju je odigrao 121 utakmicu i postigao 24 pogotka, osvojivši 2014. u Brazilu naslov svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo