SAVRŠENO ĆE SE UKLOPITI: / Barcelona pronašla zamjenu za Iniestu

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

U aktualnom europskom prvaku Barceloni već imaju posložene planove za predstojeću ljetnu tržnicu, a jedna od želja im je pronaći dugoročnu zamjenu za Andresa Iniestu.

29.3.2016.
8:47
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Broj jedan na tom popisu je vezni nogometaš Arsenala Aaron Ramsey koji se savršeno uklapa u viziju Barcelonina trenera Luisa Enriquea. Kako piše The Sun, a prenosi španjolski AS, Katalonci traže energične veznjake koji su u stanju trčati i pokrivati velik dio terena, baš poput našeg Ivana Rakitića koji je prije dvije godine doveden iz Seville.

'Odličan izbor'

Takvim karakteristikama odgovara i velški reprezentativac Ramsey kojeg Barcelona prati već dulje vrijeme. Njegov sunarodnjak i legenda Liverpoola Ian Rush uvjeren je da bi se 25-godišnjak savršeno uklopio u Barcelonin sustav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije slučajno da Ramseyja povezuju s Barcelonom. Lako bi se snašao u španjolskoj ligi i u Barceloninoj igri. Bio bi odličan izbor za Katalonce", istaknuo je Rush.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučajno ili ne, Ramsey je prošli vikend proveo upravo u Barceloni. Na društvenim mrežama nije skrivao oduševljenje gradom koji bi mu, ako je vjerovati engleskim i španjolskim medijima, mogao postati novi dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo