SAVRŠENI POČETAK SEZONE: / Andrej Kramarić upisao hat-trick u uvjerljivoj pobjedi Hoffenheima!

Image

Na fantastičan je način novu sezonu otvorio hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić u dresu njemačkog prvoligaša Hoffenheima.

21.8.2016.
17:14
VOYO logo

U prvom kolu Njemačkog kupa Hoffenheim je kao gost bio bolji od niželigaša Germanije Egestorf-Langreder sa 6-0, a Kramarić je postigao tri pogotka!

S(p)retan gol

U 18. minuti naš je napadač zabio prilično neobičan pogodak. Lopta je nakon jednog kornera neočekivano pala pred njega, a iznenađeni se Kramarić lijevom nogom napucao u desnu od koje je lopta završila u mreži. Tri minute kasnije prednost je povećao Sebastian Rudy, a Kramarić je svoj drugi pogodak postigao u 32. minuti nakon proigravanja Marca Utha koji je u 43. minuti i sam bio strijelac. U drugom je poluvremenu pao ritam, ali je nekadašnji napadač Dinama i Rijeke u 80. minuti zabio još jedan gol za 5-0, da bi za konačnih 6-0 u 90. minuti zabio Wagner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je drugu polovicu prošle sezone kao član Leicestera proveo na posudbi u Hoffenheimu, a njemački klub ga je ljetos otkupio od engleskog prvaka. U 15 prošlosezonskih nastupa u Bundesligi hrvatski je reprezentativac upisao pet pogodaka i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike