SASTANAK U RIMU: / Chelsea konačno pronašao trenera?

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Aktualni engleski prvak Chelsea još uvijek je u potrazi za trajnim rješenjem za mjesto trenera. Po europskim se medijima vrti nekoliko imena, a u petak je u prvi plan iskočio novi favorit.

19.2.2016.
9:02
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Iako su španjolski mediji ranije ovaj tjedan pisali da će na klupu Chelseaja sjesti trener Atletico Madrida Diego Simeone, poznati talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio ima drugačije informacije. Na svojoj je internetskoj stranici objavio da je na pole positionu za menadžera Chelseaja sadašnji talijanski izbornik Antonio Conte.

Allegri bez šanse?

I prije se spominjala mogućnost da Conte nakon Europskog prvenstva u Francuskoj dođe na Stamford Bridge, a Di Marzio sada tvrdi da će dogovor vjerojatno biti postignut. U Rimu je navodno ovih dana održan razgovor između predstavnika Chelseaja i bivšeg trenera Juventusa i čini se da se stvari razvijaju u dobrom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simeonea guraju njegovi nekadašnji aduti iz Atletica Thibaut Courtois i Diego Costa, ali Di Marzio piše da su Madriđani uvjereni da će zadržati argentinskog stručnjaka. Aktualni trener Juventusa Massimiliano Allegri navodno je ispao iz igre, a određene šanse ima još samo bivši izbornik Čilea Jorge Sampaoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte je od 2011. do 2014. bio trener Juventusa i u tom je razdoblju osvojio tri naslova talijanskog prvaka. Preuzeo je nakon toga reprezentaciju, ali je čelnicima Talijanskog nogometnog saveza već priopćio da se nakon Eura želi vratiti u klupski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo