SARRI WHO? / Juventusov vojnik dobro se našalio na spomen novog trenera, ali možda mu se i previše omaklo

Image
Foto: AFP

Možda se samo htio našaliti, vjerojatno i jest, no neki će možda ovo protumačiti kao poruku da igrači baš i ne žele Sarrija u Torinu

22.5.2019.
11:46
AFP
VOYO logo

Po objavi Massimiliana Allegrija da odlazi na kraju sezone Juventus je otvorio potragu za novim trenerom. Time je i završena petogodišnja Allegrijeva era u Torinu.

"Zapamtit ćemo ga i moramo mu zahvaliti jer nam je dao toliko toga. Nedostajat će nam, ali možda će se vratiti jednog dana", rekao je Giorgio Chiellini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoga se imena spominju za Allegrijeva nasljednika, najnoviji je Pep Guardiola, ali među njima je i Maurizio Sarri. Chiellini je na taj spomen samo odgovorio.

Image
Foto: AFP

Juventus' Italian defender Giorgio Chiellini (L) gestures next to Napoli's Senegalese defender Kalidou Koulibaly during the Italian Serie A football match between Napoli and Juventus on March 3, 2019, at the San Paolo Stadium in Naples. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)

"Sarri tko? Jeste li rekli Sacchi?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda se Juventusov vojnik samo htio našaliti, vjerojatno i jest, no neki će možda ovo protumačiti kao poruku da igrači baš i ne žele Sarrija u Torinu.

Inače, Sacchi (Arrigo) je legendarni talijanski trener kojeg je Andrea Pirlo, ali i mngoi drugi, prozvao genijalcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo