SARRI OTKRIO KAKO JE ZAUSTAVIO BROZOVIĆA: / Jednom od najboljih igrača dalo je poseban zadatak: 'Sve je napravio kako se to ne bi dogodilo'

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Veliki derbi pokazao je tko je gazda u Italiji

9.3.2020.
8:23
Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Juventusa vratili su se na vrh ljestvice talijanskog prvenstva 2-0 (0-0) domaćom pobjedom u velikom derbiju 26. kola protiv Intera igranom u Torinu na praznom stadionu.

Juventus je do pobjede stigao golovima Ramseya (54) i Dybale (67). Kod prvog pogotka velški se veznjak odlično snašao u gužvi u gostujućem kaznenom prostoru, dok je kod drugog argentinski napadač odigrao dupli pas s Ramseyem, a potom se sjajnim driblingom riješio dvojice čuvara i preciznim udarcem sa 15-ak metara pogodio mrežu iza nemoćnog Handanoviča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativni veznjak MarceloBrozović igrao je čitavu utakmicu za Inter, a nakon utakmice trener Juvea Maurizio Sarri otkrio je kako je odlučio žrtvovati Gonzala Higuaina kako bi zaustavio Vatrenog.

"Gonzalo se puno žrtvovao te je sve napravio kako lopta ne bi dolazila do MarcelaBrozovića i to ga je dosta iscrpilo", kazao je Sarri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

November 23, 2019, Bergamo, Italy: maurizio sarri (juventus)during Atalanta vs Juventus, Italian Soccer Serie A Men Championship in Bergamo, Italy, November 23 2019 - LPS/Francesco Scaccianoce, Image: 484444145, License: Rights-managed, Restrictions: * Italy Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Francesco Scaccianoce / Zuma Press / Profimedia

"Ovo nam je važna pobjeda, ali ostalo je još 12 kola do kraja tako da je dugačak put ispred nas. Ovako želim da izgleda moj Juventus", poručio je Sarri.

"U posljednje vrijeme nismo izgledali dobro, tako da sam odabrao igrače koji su mogli pružiti više energije na terenu. Pozitivno je i to što nismo Interu nismo dopustili da upute udarac na gol", kazao je Sarri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je s ova tri boda stigao na vrh ljestvice sa 63 boda, jednim više od drugog Lazija, dok je Inter ostao treći sa 54 boda i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo