SARRI NIJE SPREMAN UDOVOLJITI UPRAVI I PUSTITI ŠPANJOLCA: / 'Na toj poziciji imamo samo dvojicu...'

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

U engleskim medijima sve se više spekulira o odlasku Cesca Fabregasa iz Chelseaja

29.12.2018.
16:44
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

Fabregas se već neko vrijeme ne može pohvaliti statusom koji ima u Chelseaju i voljan je nakon četiri godine promijeniti sredinu, a iako se to čini kao realna opcija, Sarri baš i nije sretan. Naime, menadžer Chelseaja je izjavio da bi Fabregasov odlazak predstavljao problem za njegovu momčad zbog malog izbora na poziciji koju španjolski nogometaš igra.

Nije spreman pustiti ga

"Na toj poziciji imamo samo dvojicu igrača. Jorginha i Fabregasa. Tako da bi eventualni transfer Fabregasa predstavljao pravi problem za nas", kazao je Sarri za engleske medije, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih da Fabregas ostane. On je jako bitan za nas i vjerujem da ćemo teško naći igrača njegovih karakteristika. Ne znam koji je krajnji dogovor uprave s igračem."

Kao sljedeća stanica u Fabregasovoj karijeri se spominje Milan, iako nije isključeno ni da ode u Monaco kojeg vodi njegov bivši suigrač i prijatelj Thierry Henry. Naravno, Milan je puno izglednija opcija zbog veličine kluba, ali i trenutnog stanja u klubu koje nije sjajno, ali je bolje od onog u Monacu koji se nalazi u zoni ispadnja Ligue 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo