ZANIMLJIV POGLED / Novo pojačanje Hajduka: 'Kada dođeš na Maksimir i Dinamo to radi 45 minuta, onda znaš da te se boje'

Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell

Službeni debi u dresu Bijelih upisao je stoper Zvonimir Šarlija koji se momčadi priključio na početku ljetnog prijelaznog roka

16.7.2023.
9:18
Matija Habljak/Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Dinama osvajači su hrvatskog Superkupa za 2023. godinu, aktualni prvak na maksimirskom stadionu je s 1-0 (0-0) svladao Hajduk, aktualnog pobjednika Kupa.

Image
BIT ĆE KAZNI /

HNS-ov šef za sigurnost: 'To je nešto što nam se ponavlja, a događa se i na utakmicama reprezentacije'

Image
BIT ĆE KAZNI /

HNS-ov šef za sigurnost: 'To je nešto što nam se ponavlja, a događa se i na utakmicama reprezentacije'

Utakmica je pred 17.700 gledatelja odlučena u 52. minuti kada je postignut jedini pogodak. Bruno Petković je asistirao, a Martin Baturina lijepo pogodio suparničku mrežu. Dinamo je time obranio naslov pobjednika Superkupa, prošle sezone također je pobijedio Hajduk u Zagrebu nakon jedanaesteraca. Osvojio je Dinamo ukupno osmi trofej u ovom natjecanju, dok je Hajduk ostao na pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeni debi u dresu Bijelih upisao je stoper Zvonimir Šarlija koji se momčadi priključio na početku ljetnog prijelaznog roka. Odigrao je 90 minuta susreta zajedno u paru s Ferrom, ali nažalost prvi nastup pamtit će po porazu u derbiju.

Neuspješan start. Dojam će se zaboraviti. Pamtit će se samo tko je osvojio trofej. Nama je izmaknuo iz ruku. Cijele pripreme smo radili samo za ovu utakmicu. Prebacujemo fokus na prvenstvo", rekao je Šarlija pa nastavio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na Maksimiru moraš iskoristiti mrtvace i ne primiti gol iz jednog ili dva šta što su oni imali. Imali smo dovoljno šansi za dobiti utakmicu. Kada dođeš Dinamu na Maksimir i kada oni ne želi igrati drugih 45 minuta, nego se izležavaju pola sata, onda znaš da te se boje i da si bio dobar. Na tome trebamo temeljiti optimizam."

"Moramo što prije izbaciti gorčinu od ovog poraza. Svi smo umorni od poraza i izgubljenih trofeja, ali idemo dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak je već novi derbi, u prvom kolu HNL-a.

"Nadam se da će u petak navijači doći u istom broju, da ćemo se osjećati kao na domaćem terenu i da ćemo prvenstvo otvoriti pobjedom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo