Barça u nevjerici: Drugi put dobila 'košaricu'

Brazilski nogometni prvoligaš Santos odbio je drugu ponudu Barcelone za svoga 21-godišnjeg napadača Neymara, potvrdio je dopredsjednik kluba Odilio Rodrigues.

23.5.2013.
10:01
VOYO logo

Razgovori između dva kluba vođeni su u srijedu, a prema navodima brazilskih i španjolskih medija Barcelona je ponudila 20 milijuna eura kako bi se dokopala 55 posto vlasništva koliko nad igračem ima Santos. Preostalih 45 posto vlasništva drže dvije investicijske grupe, TEISA i DIS.

"Santos je analizirao Barceloninu ponudu i procijenili smo da ne odgovara našim zahtjevima. Neymar ostaje u klubu, njegov ugovor vrijedi do 2014. godine", poručio je Rodrigues.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimanje za talentiranog brazilskog reprezentativca posljednjih tjedana pokazuje i Real Madrid, ali zasad to nije pretočio u ponudu.

"Da, Real je zainteresiran, ali mogu govoriti samo o konkretnim stvarima, a ponude još uvijek nema", dodao je Rodrigues.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymara bi u Barceloni volio vidjeti i Lionel Messi.

"Ne znam hoće li nam se Neymar priključiti ili neće, ali znam da je on igrač koji bi donio jednu sasvim novu i drukčiju dimenziju našoj momčadi. Jasno je da bi Neymar bio krasno pojačanje za Barcelonu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo