SAMO SE KLOPPU OVO MOŽE OPROSTITI: / Nijemac luđački urlao na suca pa otkrio što mu je poručio

Image
Foto: Screenshot

U dramatičnom derbiju 23. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool i Chelsea su na Anfieldu odigrali 1-1.

1.2.2017.
11:10
Screenshot
VOYO logo

Gosti su poveli u 24. minuti pogotkom Davida Luiza iz slobodnog udarca sa 25 metara. Brazilac je uhvatio na spavanju vratara Liverpoola Simona Mignoleta, koji je očekivao udarac Williana, ali je po golu je pucao njegov sunarodnjak.

Georginio Wijnaldum je u 57. uspio poravnati nakon lijepe akcije domaćih, a veliku priliku da donese tri boda Chelseaju propustio je Diego Costa koji u 76. minuti nije realizirao 11-erac. Točnije Mignolet se iskupio za primljeni gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku kada se to dogodilo trener Liverpoola Jurgen Klopp jednostavno je eksplodirao od emocija. Smatrajući kako je Mark Clattenburg neopravdano dosudio penal prišao je četvrtom sucu te mu se unio u lice i vikao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije utakmice otkrio je što mu je izgovorio, ali i kakav je odgovor dobio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam mu da 'nas nitko ne može pobijediti'. Poslije sam mu se ispričao. Sudac mi je nakon toga odgovorio nema problema te da mu se sviđa moja strast ", ispričao je Klopp.

Kako se prema ovome čini, Nijemac bi mogao proći nekažnjeno. To se posebno neće svidjeti Arseneu Wengeru koji je zaradio četiri utakmice suspenzije nakon što je na utakmici s Burnleyem odgurnuo četvrtog suca ili pak Joseu Mourinhu, koji nakon svojih ispada redovito završi utakmicu na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo