Samo da Mamić ne čuje ovu ludu ideju!

Milanov predsjednik Silvio Berlusconi šokirao je navijače slavnog kluba svojom najnovijom idejom.

5.5.2011.
16:07
VOYO logo

Stadion Milana trenutačno nosi ime - Giuseppe Meazza, po legendarnom nogometašu Intera, a smješten je u četvrti San Siro. No, Silvio Berlusconi smatra da je došlo vrijeme za promjenu imena, pa je došao na ideju koje se ne bi posramili ni 'besmrtni' rimski carevi.

"Dok ja vodim klub Milan je postao najtrofejniji klub na svijetu, ja sam najuspješniji predsjednik svih vremena. Ukoliko osvojimo prvenstvo, bit će to 27. Milanov trofej otkad sam predsjednik kluba, a stadion bi trebali nazvati mojim imenom. Najuspješniji predsjednik nakon mene je Santiago Bernabeu iz Real Madrida. On je bio predsjednik u najboljim godinama tog kluba. a Španjolcima je to bilo dovoljno da stadion nazovu njegovim imenom", izjavio je talijanski premijer i predsjednik Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Milan je na korak do osvajanja 18. naslova talijanskog prvaka, prvog nakon 2004. godine. S obzirom da je i zagrebački Dinamo u zadnjih 11 godina skupio impresivnu nisku naslova, nadamo se da za ovu Berlusconijeva ideje neće doći do Zdravka Mamića, koji ionako već godinama naglašava da kako je najuspješniji gazda kojeg je Dinamo ikad imao. Statistički i nije daleko od istine, ali ipak... da malo pričekamo.

specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo