Sammir otvorio dušu i otkrio što mu toliko smeta!

Dobri duh modre svlačionice, kojeg suigrači zovu majstorom svih majstora, odbacio je sve ono što mu se stavlja na teret: 'Nije istina da sam bio vani do dva sata.

2.3.2011.
22:28
VOYO logo

Iako ovih dana i tjedana nije bio ni blizu prve momčad, a kamoli zaigrao natjecateljsku utakmicu, o Sammiru se stalno se priča.

Najbolji igrač Dinama u jesenskoj polusezoni završio je na naslovnicima zbog izvannogometnih aktivnosti i od vedrog igrača pretvorio se u nesretnog čovjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svašta se pisalo o njegovom subotnjem noćnom izlasku, pa je Brazilac konačno sam htio objasniti neke stvari.

"Bole me svi ti tekstovi. Nije istina da sam bio vani do dva sata. U krevetu sam bio već u pola jedan. Također nije istina da sam pio. Ne znam zašto sam ja stalno meta tih napada", izjavio je Sammir, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Omiljenog nogometaša modre svlačionice, kojeg suigrači zovu majstorom svih majstora, još je više zaboljela tvrdnja da na silu želi otići iz Dinama, kluba koji mu je sve dao.

"Ma glupost je da forsiram odlazak iz Dinama. Pa ovaj klub mi je puno dao, obožavam Zagreb, navijače... Ako želim otići, to mogu jedino postići dobrim igrama. Nema logike da sam sebe zakidam", potužio se Sammir prijateljima i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve me ovo dodatno motivira i vidjet ćete da ću na proljeće biti najbolji igrač!".

Vezani članci:

arti-201102280736006 arti-201102270362006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo