SAMMIR NAPAO PETEVA: / 'Ma pripreme su bile čista katastrofa, nismo ništa radili'

Image

Sammirov povratak u Dinamo iz Kine završio je neslavno, Brazilac se u Maksimiru zadržao tek nekoliko mjeseci da bi se potom vratio na Daleki istok.

23.8.2017.
14:13
VOYO logo

Prema njegovom mišljenju, razlog slabijih i neprepoznatljivih igara za Dinamo leži u bivšem treneru, bugarskom stručnjaku Ivajlu Petevu.

On i Sammir očitno nisu "kliknuli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U Kini radim više nego u Dinamu'

"Razlika je u tome što sam maksimalno tjelesno spreman. Ovdje u Kini radim više nego što sam radio u Dinamu, jer s trenerom Petevom nismo radili ništa", oštro je istupio Sammir u razgovoru za SN.

Žestoko je kritizirao način rada bivšeg Dinamovog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripreme su bile čista katastrofa, od samog početka se s njim se nisam osjećao dobro, nikako se mogao pripremiti na pravi način. Ništa se nije radilo kako treba!", dodao je Sammir.

Bolje mu je, očito, u Kini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Olmo je nositelj Dinamove igre'

"U Kini radim normalno, tjelesno sam OK i to se vidi na mojim igrama", dodao je Sammir koji itekako prati što se događa u Dinamu.

Brazilac je pohvalio Španjolca Olma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šuti, radi, uvijek daje sve od sebe na treninzima i utakmicama i nositelj je Dinamove igre. Soudani i Fernandes su napadači, čekaju prave lopte, ne stvaraju igru. Netko mora dovesti loptu do njih, a Olmo je takav igrač. Sviđa mi se i novi igrač Doumbia", zaključio je Sammir.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo