Sammir ima veliki razlog za zadovoljstvo!

Dinamova zvijezda Sammir se s razlogom smješkao tijekom fotografiranja s klincima iz Naftaš Ivanića. U prolazu je dobacio da je dobro, a onda ušutio.

19.11.2011.
19:30
VOYO logo

Tako je desetka Modrih vraćena u konkurenciju za sastav koji će istrčati na Santiago Bernabeu protiv madridskoga Reala u 5. kolu Lige prvaka.

Dinamo će u ponedjeljak put Madrida, u 8.50 trebali bi poletjeti, no moguće su i promjene zbog najavljenog štrajka u zagrebačkoj zrakoplovnoj luci. Krunoslav Jurčić, nije baš bio spreman za priču o Realu, želio je prvo vidjeti stanje igrača nakon Splita, odraditi još dva treninga do sraza na Santiago Bernabeuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam nekakve ideje za momčad koja bi trebala igrati, pa i za taktiku protiv Reala", rekao je strateg Modrih.

U Madridu mu je velika želja da zaigra kao reprezentacija u Istanbulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mislim postavljati više obrambenih igrača. Lyon je postavio bunker u dvije linije, pa se zna kako je prošao. Više razmišljam o zgušnjavanju srednjeg reda. U Turskoj je naša reprezentacija pokazala da se najbolja obrana igra kad se igra od prve linije", objasnio je Jurčić.

Igrači su dobro raspoloženi nakon Splita, s Realom u mislima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo mi je treći pogodak desnom nogom. Doista je bio lijep, ali ne i najljepši. Još u juniorima zabio sam Manchester Unitedu ljepši desnom nogom. Ma sve bih naše golove mijenjao za to da zabijemo Realu, da donesemo bod. Volio bih da bude 0:0, ili još bolje 1:1. Naravno da će moji u Argentini gledati", kaže strijelac i asistent protiv Splita Luis Ibañez.

Veseo je i Mehmed Alispahić, koji se vratio nakon tri mjeseca stanke zbog teškog loma ruke, nada se minutaži i u Madridu, a Beqiraj se nada da bi na Santiago Bernabeuu mogao zabiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I prije utakmice u Zagrebu govorilo se da nećemo zapucati na njihov gol, pa smo imali prilike. Real je u velikoj formi, ali ne kanimo se predati, budemo li kao u Zagrebu, možemo se nečemu nadati, igrati protiv Reala ostvarenje je sna, još da mi je zabiti", nada se prvi topnik Modrih.

Posebno bi zanimljivo moglo u Madridu biti Jerku Leki. Nakon zagrebačke utakmice postao je svjetska zvijezda jer je 'istukao' Cristiana Ronalda. Sad mu 'prijatelja', čini se, neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xl3ho3?hideInfos=1

"Sad, kao Cristiano ne igra, neću biti na naslovnicama. Imaju oni i drugih sjajnih igrača. Real je osigurao prolazak, a mi ćemo pokušati nešto napraviti, nemamo što izgubiti. Nadam se da naši mlađi igrači neće 'izgorjeti' od prevelike želje, ali tamo ima prostora za igru, Real dopušta igrati", ocijenio je Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda će ih i suci štititi.

"Možda nas upozore da ne budemo grubi nakon što je Real plakao da smo ih ovdje istukli. Ajde da smo i mi nekoga istukli. No, znamo kako oni tuku kad igraju protiv Barcelone", kaže Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo