nakon velike potrage / Salina obitelj potvrdila: Pronađeni su dijelovi nestalog aviona u kojem se vozio iz Nantesa u Cardiff

Image
Foto: Facebook

Argentinski nogometaš najvjerojatnije nije preživo nesreću, no to se ne može sa sigurnošću reći jer njegovo tijelo još nije pronađeno

3.2.2019.
22:49
Facebook
VOYO logo

Pronađen je zrakoplov u kojem je bio argentinski nogometaš Emiliano Sala, piše britanski Sky News. Njegova obitelj potvrdila je da su dijelovi zrakoplova pronađeni u kanalu La Manche u nedjelju.

Argentinski nogometaš najvjerojatnije nije preživo nesreću, no to se ne može sa sigurnošću reći jer njegovo tijelo još nije pronađeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj Emiliana Sale pokrenula je potragu o vlastitom trošku jer državna služba nije bila uspješna u traženju nestalog zrakoplova. Mnogi Salini kolege nogometaši donirali su sredstva za potragu nestalog nogometaša.

Inače, Salin stransfer najveći je u povijesti velškog kluba Cardiffa. Iz Nantesa je tamo prešao za 17 milijuna eura. Nakon što se oprostio od svojih suigrača, Sala je sjeo na avion za kojeg je i sam rekao da mu izgleda kao da će se "svake sekunde srušiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Avion je nestao prošlog ponedjeljka u letu iznad kanala te su njegove dijelove postupno pronalazili. Potragu je ometalo i jako loše vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo