SALAH I FIRMINO SAMI POBIJEDILI SOUTHAMTPON: / Asistencija Brazilca prava je magija, Liverpool na trećem mjestu

Image
Foto: AFP

Redsi su ovom pobjedom skočili na treće mjesto ljestvice i približili se Manchester Unitedu koji je danas poražen od Newcastlea (1-0) na samo dva boda zaostatka

11.2.2018.
20:17
AFP
VOYO logo

U 27. kolu Premier lige Liverpool je u nedjelju u gostima dobio Southampton sa 2-0, a ponovno je odličnu partiju pružio Mohamed Salah.

Liverpool je poveo u 6. minuti, a strijelac je bio Roberto Firmino nakon dodavanja Mohameda Salaha. Najbolji igrač "redsa" Mohamed Salah u 42. minuti zabio je za konačnih 2-0, a asistencijom mu je uzvratio Firmino. Salah je najkorisniji igrač lige sa 22 gola i 7 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren bio je na klupi za pričuve, a stoperski par "redsa" činili su Virgil van Dijk i Joel Matip. Hrvatski branič ipak je ušao u igru, ali kao taktička zamjena u 89. minuti.

Redsi su ovom pobjedom skočili na treće mjesto ljestvice i približili se Manchester Unitedu koji je danas poražen od Newcastlea (1-0) na samo dva boda zaostatka. Isto tako imaju i dva više od četvrtog Tottenhama (52 boda), a prvi City im bježi 18 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo