Hvala susjedi: Hrvatska dobila veliku 'pomoć' uoči SP

Meksikanci su poželjeli igrati s reprezentacijom sličnom Hrvatskom i dobili 'po nosu'. Bosna i Hercegovina je svladala Meksiko, a Niko Kovač novu prigodu za skauting suparnika.

5.6.2014.
7:44
VOYO logo

Legendarni nogometaš s prostora bivše države i sadašnji BiH izbornik Safet Sušić je otkrio slabosti suparnika.

"Meksikanci su željeli igrati s nama, jer kažu da slično igramo Hrvatima. Ako su takvog mišljenja, nemam ništa protiv, onda smo odglumili naše susjede i Meksikance bi morali ranije poslati kući. Naravno da Niko Kovač ima već sve podatke, DVD s utakmice a vjerojatno ćemo se i čuti po našem dolasku u Sao Paolo", rekao je Sušić u razgovoru za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na licima igrača ali njihovog izbornika vidjela se zabrinutost nakon loma desne potkoljenice Luisa Montesa. Samo se o tome pričalo. Ipak, Meksikanaca se Hrvati, pa i Brazilci moraju čuvati, igraju brzo, imaju opasan protunapad, i dosta su ratoborni. Za sitnicu planu... Protiv Meksikanaca valja odigrati smireno, kao što smo mi, dok smo "glumili" naše susjede."

O njihovoj igri još je istaknuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da im je napad bolja strana, najviše pomutnje, kao i na prošlim utakmicama je stvarao Hernandez, a dobrim se pokazao Layun. Obrana je nešto slabiji dio momčadi Meksika", zaključio je legendarni Pape.

//www.youtube.com/embed/NA5ALXUBxio

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo