SAD SVI ZNAJU: / Tragičar Schweinsteiger objasnio zašto je igrao rukom

Image

Kapetan njemačke nogometne reprezentacije Bastian Schweinsteiger uputio je otvoreno pismo zahvale navijačima koji su pratili Elf tijekom Europskog prvenstva.

8.7.2016.
16:00
VOYO logo

"Dragi navijači, nažalost nije ispunjen naš san, nismo uspjeli ući u finale Eura. Protiv Francuske nam je nedostajao važan dio nogometa, a to je malo sreće. Ponosan sam na ono što smo ostvarili, na naše zajedništvo u reprezentaciji i što smo ostali vjerni našem stilu igre. Iako bole, porazi su također dio nogometa. Ovom prilikom iskreno čestitam Francuskoj na plasmanu u finale. Vama navijačima želimo se zahvaliti na podršci tijekom Eura. Vi ste stalno bili naš 12. igrač, uvijek smo osjećali vašu podršku i podršku svih ljudi u Njemačkoj", dio je onoga što je poručio Schweinsteiger, i sam jedan od tragičara polufinalnog ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo igranje rukom u samom smiraju prvog poluvremena donijelo je sastavu organizatora turnira priliku da povedu iz udarca s bijele točke. Antoine Griezmann nije ju propustio, a isti je igrač kasnije pogodio i za konačnih 2:0.

"Nažalost ne mogu objasniti što se dogodilo. Možda je sve bio refleks, automatska reakcija na pomisao da želim otkloniti loptu", osvrnuo se na ključan dio utakmice Schweinsteiger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo