Sad je sigurno: Barça stiže u Split, ali bez Messija

Mnogi bi se zakleli kako je Barcelona trenutno najmoćnija momčad na svijetu.

6.5.2011.
21:42
VOYO logo

Barça ipak dolazi na Poljud! Rezultat je to pregovora četveročlane delegacije Bijelih koja je u Barceloni na koncu uspjela dogovoriti dolazak katalonske momčadi.

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš sa članovima uprave Milom Nižetićem i Pavlom Cicarellijem i klupskim odvjetnikom Vinkom Radovanijem vraća se kući pjevajući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugotrajni i iscrpljujući pregovori okončani su na zadovoljstvo obiju strana, a ponajviše svih ljubitelja splitskog kluba koji će imati priliku uživati u nezaboravnom spektaklu. Hajdukova delegacija predstavila je zastupnicima Barcelone svoje uvjete ispod kojih, kako je prethodno najavljeno, nije željela ići.

Podsjetimo, ključna stavka uključivala je dolazak najmanje osam igrača koji će nastupiti u ovogodišnjem finalu Lige prvaka na Wembleyju. U drugom smjeru na račun katalonskog kluba trebala bi stići svota od 2 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva informacija objavljena je na službenim stranicama Barçe što u njihovom slučaju znači kako je krajnji dogovor postignut. Dugogodišnji princip Katalonaca zahtijeva da takve definirane informacije objavljuju prvi.

Ono što je izvjesno, Iniesta, Villa i Xavi sigurno dolaze na Poljudu, no na žalost Leo Messi i Dani Alves ipak neće sletjeti u Split. Razlog je dobro poznat, u tom terminu igra se Copa America.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, i bez Južnoamerikanaca ostatak Blaugrane dovoljan je mamac za sve ljubitelje vrhunskog nogometa. Ono što još do kraja nije definirano jest točan datum odigravanja.

Prva i najrealnija opcija je 23. srpnja, dok je 10. kolovoza drugi termin koji ostaje u opticaju. Sve u svemu, nabrijavanje za ovo ljeto može početi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201105040779006 arti-201104290609006 arti-201104280620006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo