PRIJETI IM I MASOVNI EGZODUS / Sad će krenuti prava frka i panika. Lionel Messi napušta PSG! Njegov otac već sve dogovara s novim klubom

Image
Foto: Profimedia

Messi je u 26 nastupa za PSG zabio sedam golova i doduše i 11 asistencija, no to navijačima i stručnjacima koji prate francusku ligu i Parižane, nije dovoljno

14.3.2022.
9:35
Profimedia
VOYO logo

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi na kraju sezone vjerojatno napušta PSG. Suradnja s francuskim gigantom nije bila baš tako plodonosna i uspješna jer računalo se da će lako do naslova prvaka i da će igrati barem polufinale ili finale Lige prvaka, a Messi je trenutno zbog loših partija na udaru kritike i navijača.

Messi je u 26 nastupa za PSG zabio sedam golova i doduše i 11 asistencija, no to navijačima i stručnjacima koji prate francusku ligu i Parižane, nije dovoljno. Messi je na utakmici s Bordeauxom ovoga vikenda žestoko izviždan i poručeno mu je da ne ispunjava očekivanja navijača, a sada je pak španjolski novinar Gerard Romero, otkrio kako je i Messiju već dosta Pariza te da će na kraju sezone vrlo vjerojatno otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u Barcelonu i masovni egzodus

Romero tvrdi da će se Messi vratiti u Barcelonu, klub koji je prošlog ljeta u suzama napustio nakon 20 godina igranja i gomile osvojenih trofeja i nagrada. "Otac Lionela Messija, ujedno i njegov agent, prije nekoliko dana je kontaktirao upravu Barcelone kako bi pregovarali o Messijevu povratku", objavio je Romero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski L'Equipe također piše kako PSG ima namjeru očistiti svoju svlačionicu i kako im se na ljeto sprema masovni egzodus. Klub bi trebali napustiti Sergio Ramos, Leandro Paredes, Idrissa Gueye, Thilo Kehrer, Layvin Kurzawa, Julian Draxler i Ander Herrera. Uz njih očekuje se odlazak i Kyliana Mbappea koji je, de facto, sve dogovorio s Real Madridom, a planira se i smjena trenera Mauricija Pochettina koji nije ostvario zadane ciljeve.

PSG je, podsjećamo, ovu sezonu startao s takozvanim "dream teamom", ali ispalo je na kraju kako su to samo imena na papiru i kako u stvarnosti PSG i nije baš toliko moćan, jak i konkurentan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo