Sa 74 godine, on misli da je najveći frajer u Hrvatskoj!

'Čitam gluposti kakve se pišu posljednjih dana. Rekao sam: Vlatko Marković bit će predsjednik HNS-a dokad sam bude želio.

16.11.2011.
1:47
VOYO logo

U masi ponosnih lica nakon utakmice s Turskom jedno je odskakalo. Predsjednik HNS-a Vlatko Marković opet je briljirao, uz obavezno isticanje samog sebe. "Ovo je bila vrlo teška utakmica za nas, i samo onaj tko zna nogomet, zna tri dana poslije što se događa s istom momčadi. Međutim, mislim da je sve ovo bilo u redu, mi smo napravili ono što je najbitnije, a to je bilo ići dalje i otići na Europsko prvenstvo!", rekao je Vlatko te čestitao Biliću i igračima na 'izvanrednoj igri'.

Marković je dodao i kako nikad nije sumnjao u plasman u Ukrajinu i Poljsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni koji me poznaju znaju da sam imao povjerenje u sve igrače i stožer. Nemojte me krivo shvatiti, ali ja sam jako bitan kada se odlučuje tko će trenirati, tko neće, tko će bit stožer, i tako dalje... I zato mogu reći: Čast svaka Biliću i svim njegovim suradnicima s kojima je radio", još je jednom Vlatko pohvalio sebe i ljude koji ga drže u fotelji.

Presidente je potvrdio kako će Bilić i njegov stručni stožer sigurno voditi Vatrene na EURO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da po pitanju Bilića i stručnog stožera nema dileme."

Pričalo se kako će Marković nakon Turske odstupiti s mjesta predsjednika HNS-a, te na taj način otići kao veliki pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čitam gluposti kakve se pišu posljednjih dana. Rekao sam: 'Vlatko Marković bit će predsjednik HNS-a dokad bude želio'", zaključio je na kraju.

Ukrajina Poljska Španjolska Nizozemska Engleska Italija Njemačka Francuska Švedska Rusija Grčka Danska HRVATSKA Češka Irska Portugal specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo