S NJIM U POSTAVI BARCA NEMA LIGAŠKOG PORAZA: / Ma kakvi Messi, Suarez i Rakitić, on je talisman Katalonaca

Image
Foto: AFP

Nevjerojatan podatak vezan je uz belgijskog nogometaša Barcelone

28.12.2017.
10:05
AFP
VOYO logo

Dva naslova španjolskih prvaka vezana su uz ime Thomasa Vermaelena, belgijskog stopera koji, ipak, ima status prolaznika u slavnom dresu. Ipak, ima i nešto čime se ne mogu pohvaliti puno jača imena Barcelonine nogometne momčadi.

Ukupno je za Barcelonu Vermaelen, bivši nogometaš Ajaxa i Arsenala, odigrao šesnaest prvenstvenih utakmica i, zanimljivo, nikad u njima nije pretrpio poraz. U svojoj je debitantskoj sezoni u klubu nastupio u samo jednom susretu (remi protiv Deportiva) prije no što je proslijeđen u Romu, a pred početak ove sezone i vraćen na stadion Camp Nou gdje je stavljen u ulogu snage s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To što ne igra redovito na njega se ne odražava, u drugoj je sezoni nastupio u deset ogleda za jaki španjolski sastav i u svima se radovao pobjedi, a bio je i strijelac pobjedničkog gola u susretu protiv Malage. U ovoj sezoni, Vermaelen je istrčao u pet prvenstvenih susreta, pa uz dva remija i tri pobjede sve navedeno znači da je za Barcelonu nastupio u šesnaest ligaških dvoboja iz kojih je trinaest puta izašao kao pobjednik, a tri puta dijelio bodove sa suparničkim momčadima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo