Radi li pogrešku? / S Modrićem je osvajao sve u Realu, a sada je okrenuo novu stranicu u SAD-u

Image

Mnogi nogometaši otišli su u SAD u poznim godinama karijere i tako je MLS liga dobila etiketu doma za umirovljenike.

18.7.2022.
17:37
VOYO logo

Jedan od najboljih krilnih igrača na svijetu u proteklom desetljeću, Gareth Bale, postao je "ružno pače" u redovima Real Madrida. Minute je vidio na kapaljci, a bio je istovremeno udarni igrač u reprezentaciji Walesa.

Jasno je bilo, 33-godišnji Bale neće nastaviti svoju karijeru u Kraljevskom klubu. Ipak, mislilo se da će Bale svoju karijeru nastaviti, recimo, na Otoku. Međutim, Bale je iznenadio sve i otišao preko bare, u američku MLS ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SAD - dom za umirovljenike?

Mnogi nogometaši otišli su u SAD u poznim godinama karijere i tako je MLS liga dobila etiketu doma za umirovljenike. Bale smatra da je to daleko od istine i ističe da su ambicije lige - visoke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko želi poboljšati ligu, igrači koji dođu također to vide. Ne vjerujem da itko smatra ovo ligom za umirovljenike, ovo je stvarno liga koja je fizički zahtjevna, promjene vremena su teške, putovanja su teška," otkrio je Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odrekao se novca

Velšanin se pridružio Los Angelesu, a najviše iznenađuje činjenica da je potpisao ugovor za jako malo novca.

Naime, radi se o jednogodišnjem ugovoru vrijednom samo 1.6 milijuna eura. Usporedbe radi, godišnja mu je plaća u Real Madridu bila čak 35 milijuna eura, tako da iznenađuje činjenica da se Bale pomirio s tako malom plaćom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo