'S Mamićem moram imati korektan odnos!'

'Hrvatska ima velike šanse da protiv Turske izbori plasman na EP, imamo rejting i vrijednost. Istinski sam optimist', izjavio je hrvatski izbornik Slaven Bilić u emisiji Istinom do gola.

26.10.2011.
16:19
VOYO logo

"Turci se sad nešto pale, spominju taj kompleks koji smo navodno dobili od njih na Euru u Austriji, no nema tu istine. Mi smo i u toj utakmici bili bolji. Bitno je da nam se vraća Olić, ne samo zbog njegovih igračkih kvaliteta već i zbog karaktera", rekao je Bilić.

Hrvatski izbornik progovorio je i o Sammirovom (ne)pozivanju u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sammir već pet godina pokazuje da bi mogao biti odličan igrač. Treba biti realan i reći kako bi čovjek mislio ad se radi o svjetskoj klasi da na video izvučete njegove najsvjetlije trenutke, ali isto tako činjenica je da nema kontinuitet. Mi njega ne gledamo kroz utakmice HNL-a, nego kroz igre u Ligi prvaka, gdje nije briljirao", istaknuo je Bilić te naglasio:

"U Lyonu je nešto napravio, ali ne mogu ga usporediti s našim igračima na istoj poziciji koji igraju i inozemstvu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Mamić?

"Sa Zdravkom imam korektan odnos, sve i da neću, morao bih ga imati jer Dinamo, uz Hajduk, daje najviše reprezentativaca. On gura Sammira, kao što i svi ostali guraju svoje, ali ja vam tvrdim da u pet i pol godina otkad sam ovdje, nitko mimo volje stožera nije ušao u reprezentaciju", podvukao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je govorio i o Hajduku, bugarskom treneru Krasimiru Balakovu, Krunoslavu Jurčiću...

"Balakova valja pohvaliti. Ne znam čovjeka dobro, dvaput smo razgovarali, i moram priznati da mi je drag, kao i njegovi pomoćnici. Mislim da je on pravi trener i prava osoba za ovaj Hajduk. Dinamo? Dinamo gubi u Ligi prvaka jer su protivnici kvalitetniji, ali se ne sramoti, gubi. Složit ćemo se da je Dinamo igrao najljepše dok ga je vodio Josip Kuže, ali onda nije igrao Europu i kriteriji su bili utakmice u HNL-u. Jurčić radi dobar posao, jako ga poštujem i kao igrača, i kao trenera i kao čovjeka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110240985006 arti-201110210411006 arti-201110250288006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo