RUSKA TAJNA SLUŽBA UHVATILA DALIĆEVOG 'ŠPIJUNA': / Uhvaćen je na krovu zgrade, njegova je verzija priče drugačija

Image
Foto: AFP

Englezi nisu željeli ništa prepustiti slučaju

11.7.2018.
17:17
AFP
VOYO logo

Savezna sigurnosna služba Ruske Federacije uhvatila je jednog Hrvata na krovu zgrade u predgrađu Sankt Peterburga. Proslijeđen je policiji pod sumnjom da je špijunirao trening engleske nogometne reprezentacije, javlja moskovski Echo, a vijest prenose i engleski mediji među kojima i The Sun.

Neimenovana osoba udaljena je s krova kuće nedaleko od trening kampa engleske izabrane vrste, a ustvrdila je da se na krovu ne nalazi zbog špijuniranja Engleza već kako bi, navodi ruski izvor, snimila nekoliko panoramskih fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska verzija

Baš zbog straha da im treninzi ne budu dostupni javnosti, odnosno da ostanu skriveni od očiju javnosti, Englezi su zatražili da se izgradi oko četiri metra visoka ograda oko baze.

The Sun ide korak dalje s pričom koja se još uvijek razvija pa citiraju neimenovane izvore koji kazuju da je osiguranje primijetilo čovjeka na krovu zgrade kako slika trening, da je pozvana policija te da se u konačnici ispostavila da je čovjek ondje bio po zadatku popravljanja slike na TV prijemniku. Usput je i zaljubljenik u nogomet...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo