RUSIJA U VELIKIM PROBLEMIMA PRIJE OGLEDA PROTIV VATRENIH: / Ovo je itekako dobra vijest za Dalića i hrvatsku reprezentaciju

Image
Foto: AFP

Hrvatska i Rusija u subotu odlučuju o polufinalistu SP-a

3.7.2018.
9:47
AFP
VOYO logo

Nakon utakmice generacije, kako su neki opisali pobjedu Vatrenih protiv Danske, hrvatska nogometna reprezentacija okreće se četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva i iznenađenju turnira, domaćinu Rusiji.

Reprezentacija za koju je malo tko očekivao da će proći skupinu u osmini finala je s turnira ispratila španjolsku izabranu vrstu i nošena publikom spremna je pomrsiti račune i igračima Zlatka Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatno ohrabrenje

Hrvatska, bez obzira na nadanja domaće publike i igrača ruske reprezentacije, u svojim redovima ima kvalitetu-dvije više i favorit je tog dvoboja. Jasno, protiv Rusije je favorit bila i Španjolska čiji su igrači već na godišnjem odmoru i zbivanja na svjetskoj nogometnoj smotri prate iz svojih luksuznih domova ili unajmljenih vila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što dodatno može ohrabriti Hrvatsku prije ogleda za polufinale je vijest koja stiže iz redova suparničke momčadi. Juri Žirkov, igrač lijeve strane terena, vjerojatno će propustiti taj ogled. Nogometaš Zenita, bivši član šampionske momčadi londonskog Chelseaja, ima problema s lisnim mišićem te se očekuje da nalazi liječničke kontrole njegova stanja potvrde da je za njega Svjetsko prvenstvo završeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo