U GLAVI MU JE SAMO PORAZ OD OSIJEKA: / 'Ispričavam se navijačima'

Image

Zbog reprezentativnih obveza, trener Hajduka Damir Burić Šolta neće moći računati na čak sedmoricu svojih prvotimaca.

10.11.2015.
11:48
VOYO logo

Golman Lovre Kalinić i Goran Milović priključit će se A reprezentaciji, koja 17. studenog igra prijateljksu utakmicu u Rostovu protiv Rusije.ć, Fran Tudor i Nikola Vlašić biti će na raspolaganju i U-21 reprezentaciji, koja sutra igra susret kvalifikacija za EURO 2017. godine u Poljskoj protiv San Marina, dok je 17. studenog na rasporedu utakmica protiv jake Španjolske na Rujevici.

Image
ČUDAN JE TAJ SVIT: /

Andrija Balić otvoreno progovorio o skandalu svog oca

Image
ČUDAN JE TAJ SVIT: /

Andrija Balić otvoreno progovorio o skandalu svog oca

Tino Sven Sušić u kadru je izabrane vrste BiH koju čeka play-off protiv Irske za prolaz na EURO 2016, dok je Artrem Radčenko dobio je poziv za U-21 Ukrajine. Milović će ovaj Čačićev poziv zasigurno još dugo pamtitit. Jer, biti će mu to prvo reprezentativno okupljanje za A Vatrene u karijeri. No, iako je to za njega velika stvar, Miloviću je još uvijek u glavi taj poraz u posljednjem kolu protiv Osijeka u Gradskom vrtu (1:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Vjerujem da će za momčad dobro doći ova pauza da se stabiliziramo'

“Naravno da mi ne ide iz glave taj poraz jer kao kapetan momčad osjećam odgovornost nakon svake utakmice. U Osijeku nismo odigrali dobro, tu nema skrivanja. Mogu se samo ispričati navijačima jer nismo odigrali onako kako smo planirali i kako smo se pripremali za tu utakmicu. Ali nipošto ne bih rekao da nismo željeli niti da se nismo borili. Očito da je onaj šok od utakmice protiv Rijeke nismo prebrodili, nismo se oporavili od tog poraza”, kazao je Milović, pišu službene klupske stranice.

“Vjerujem da će za momčad dobro doći ova pauza da se stabiliziramo i da kroz razgovore, analize i treninge vratimo se u formu koju smo imali sve do ova zadnja dva poraza od Rijeke i Osijeka”, objašnjava Milović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo