Rusi imaju ludu ideju za Svjetsko prvenstvo!

Svjetsko prvenstvo 2018. godine bit ce u Rusiji, a kako bi domacini se sto bolje pripremili za taj dogadaj, planiraju uvesti revolucionarnu novost za svoju reprezentaciju.

11.9.2014.
19:02
VOYO logo

Ruska reprezentacija ce nastupati u ruskom prvenstvu! Barem je takva ideja priopcena iz Ruskog nogometnog saveza. Kako bi se reprezentativci sto bolje pripremili i uigrali, oni ce sezonu 2017/2018 odigrati u jednoj momcadi.

"Sezonu prije Svjetskog prvenstva reprezentacija bi zaigrala u prvenstvu. Igrace koji kandidiraju za naslov klubovi posudili za jednu sezonu. Jasno je da samo kroz momcadsku igru mozemo parirati najboljim reprezentacijama i trebamo izvuci najvise sto mozemo iz nase momcadi", rekao je glavni tajnik ruskog saveza Anatolij Vorobjev i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klubovi bi od 'Rusije 2018' mogli vratiti svoje igrace za utakmice u europskim kupovima."

Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce UEFA reagirati na takav cirkus, a pogotovo ruski klubovi, jer cemu skupo placati igrace kada ih cijelu sezonu ne mozes koristiti radi 'viseg cilja'. Sto s igracima koji ce nastupati u inozemstvu - hoce li se oni morati vratiti u 'majku Rusiju'?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo