Torcida će biti oduševljena: Hajdukovac ne želi ni čuti za Dinamo!

Iako se prije nekoliko dana s Maksimira i Kantride pročulo kako su Dinamo i Rijeka zainteresirani za usluge hajdukovca Rubena Lime, od transfera ipak neće biti ništa.

3.1.2013.
11:32
VOYO logo

"Moram naglasiti da je Lima zavolio Split i Hajduk, dobro se osjeća u klubu, i kada smo ga upoznali s interesom Dinama i Rijeke rekao je da želi ostati u Hajduku.", istaknuo je njegovo menadžer Danko Đikić i nadodao:

"Zamolio nas je da ga shvatimo, poručio je da ne bi zbog navijača htio igrati u nekom drugom hrvatskom klubu. Naravno, sve je u rukama kluba i s obzirom na ugovor on bi poštovao njegove želje, ako bi to značilo da će Hajduk na njemu nešto zaraditi. Ali želi ostati u Hajduku i od prvog će dana biti na pripremama s Bijelima." Ipak, na početku sezone dosta se pričalo o njegovom odlasku s Poljuda. Lima je zahladio odnose s upravom Hajduka na pripremam na Kupresu, otišao je u domovinu u potrazi za novim klubom, no nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se vratio na Poljud, ponovno izborio mjesto u sastavu Miše Krstičevića, a ljubav Portugalca i Hajduka ponovno je 'procvjetala'. "Nova uprava, predsjednik Brbić i sportski direktor Krešić su vrlo korektni prema Limi i ponekad je ta lijepa riječ znatno važnija od drugih stvari. On je osjetio da se prema njemu ponašaju ljudski, u klubu su pokazali razumijevanje i na tome im se možemo samo zahvaliti. Mislim da se Lima za takav odnos odužio igrama na terenu, pokazao je da je pravi profesionalac, i vjerujem da Hajduk s njim može biti zadovoljan", zaključio je Đikić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo