ROŽMAN I NJEGOVA MOMČAD POKAZALI SU KVALITETU I KARAKTER: / 'Za mene je ova europska sezona jako uspješna'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Riječani su na terenu izgledali kao jednako motiviran, ako ne i motiviraniji sastav

10.12.2020.
22:16
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u susretu su posljednjeg, 6. kola skupine F Europske lige na Rujevici svladala AZ Alkmaar sa 2:1. Rijeka je povela golom Menala u 52. minuti, no pet minuta potom poravnao je Wijndal, da bi pobjedu za oproštaj od Europske lige Rijeci osigurao Tomečak u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Iako je utakmica na Rujevici bila mnogo važnija za nizozemski sastav, kojemu je pobjeda osiguravala prolazak u šesnaestinuinu finala, dok je Rijeka odavno znala da će joj ovo biti oproštaj od Europske lige za ovu sezonu, Riječani su na terenu izgledali kao jednako motiviran, ako ne i motiviraniji sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] RIJEKA KREIRALA SENZACIJU NA RUJEVICI I NOKAUTIRALA ALKMAAR IZ EUROPE: /

Tomečak 'salahovskim' potezom pokopao Nizozemce

Image
[VIDEO] RIJEKA KREIRALA SENZACIJU NA RUJEVICI I NOKAUTIRALA ALKMAAR IZ EUROPE: /

Tomečak 'salahovskim' potezom pokopao Nizozemce

'Moramo se prilagođavati'

Nakon utakmice oglasio se trener Rijeke Simon Rožman koji je govorio na konferenciji za medije.

"Poslije svake pobjede sam sretan i ne bih uspoređivao pobjedu protiv Kopenhagena i AZ Alkmaara. Ne bih potencirao neke pobjede, treba dati podršku igračima i kada ne ide. Imali smo puno loših vanjskih okolnosti, ali danas možemo s osmijehom na licu završiti europsku sezonu. Mladi smo, imamo energiju, normalno je da puno toga još nedostaje. Igrači treniraju s osmijehom na licu i to je važno. Kada vidiš u kakvim uvjetima rade drugi klubovi, vidiš da te tržište ne prihvaća. Uefa je već duže vrijeme radila projekciju stvaranja novog natjecanja i mi tu nismo pretjerano zanimljivi. Mi se moramo prilagođavati, sad je fokus na prvenstvu i kupu, ali barem smo dobili novu energiju i zadovoljstvo", rekao je Rožman pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je europska sezona jako uspješna. Na svakoj utakmici smo dali od sebe i možemo jedni drugima pogledati u oči. Dečki su se isprofilirali na terenu, a za mene to nije važno. Ja imam momčad koja me prati i svi skupa smo napravili dobar posao", zaključio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo