VRATIO SE / Ronaldo zamalo srušio Instagram posljednjom objavom. Nakon nekoliko dana tajanstvene šutnje, pokazao je što radi

Image
Foto: Preofimedia

Na Instagramu je otkrio kako je u vrlo dobroj formi i u gotovo u naponu snage

23.7.2022.
14:39
Preofimedia
VOYO logo

Portugalski nogometni superstar Cristiano Ronaldo zatražio je odlazak iz Manchester Uniteda ovoga ljeta jer sljedeće sezone želi igrati u klubu koji se natječe u Ligi prvaka. Njegov menadžer Jorge Mendes već ga tjednima nudi europskim velikanima, ali nikako ne može pronaći novi "dom" svojem štićeniku.

Mendes ga je navodno ponudio njemačkom Bayernu, francuskom PSG-u i engleskom Chelseaju, no oni nisu bili zainteresirani, a u priču uključio i jedan klub iz Saudijske Arabije koji ga je navodno pokušao dogovoriti na dolazak "najvećom ponudom u povijesti nogometa" i čak 250 milijuna eura za dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak su se spominjali i mrski rivali Real Madrida, Barcelona i Atletico, no i oni su protiv ideje da Portugalac dođe u njihov klub. Barca je dovela Lewandowskog, a Atletico nije zainteresiran za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio na Instagramu što radi

Iako Cristiano ne želi ostati u Manchester Unitedu i igrati u Europskoj ligi, Erik Ten Hag ga vidi u svojim planovima te uporno naglašava kako je Ronaldo odsutan zbog obiteljskih razloga. A Ronaldo je toliko očajan za odlaskom iz Uniteda da je spreman i zaigrati za puno manju plaću od dosadašnje. Kako piše Ben Jacobs, Portugalac bi prihvatio čak 30 posto manju plaću.

Međutim, i dalje Ronaldo ne pronalazi novi klub. No, to što nije u klubu, ne znači da ne trenira. Štoviše, na Instagramu je otkrio kako je u vrlo dobroj formi i u gotovo u naponu snage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Unitedu očekuju da se priključi momčadi i s njima započne sezonu, al ako je moguće da će na kraju tako i biti. Spomenimo kako je Ronaldovu objavu na Instagramu u prvih sat vremena lajkalo gotovo dva milijuna ljudi, a reakcije su uglavnom pozitivne. Ronalda nije bilo nekoliko dana na Instagramu, ali sada se očito vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo