RONALDO UPRAVLJA REALOM: / Rekao je 'ne' kad je klub želio dovesti ponajboljeg nogometaša svijeta, a sad je to i ponovio

Image
Foto: AFP
23.9.2017.
11:24
AFP
VOYO logo

Javlja to Don Balon uz tvrdnju i da je sukob najistaknutijih pojedinaca u Paris Saint-Germainu, onaj između Neymara i Edinsona Cavanija, također rezultirao pokazanim interesom Reala za uslugama urugvajskog napadača, ali je i tu u priču upao Ronaldo koji je rekao 'ne'. Baš kao što je to napravio i u slučaju Artura Vidala.

'Najbombastičnije', ipak, zvuči priča da je Ibrahimović trebao stići u klub no do realizacije tog posla nije došlo jer se Ronaldo, prenosi express.co.uk, 'boji igrača velikog ega i preferira da takvi ostanu daleko, a ne da igra s njima pa je taj posao stopiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo, koji je nebrojeno puta razveselio navijače Reala čiji je najbolji strijelac svih vremena s 409 postignutih pogodaka, mogao bi se u slučaju loše sezone kluba tako naći i na udaru kritika nakon što su ove informacije došle do javnosti.

Aktualni španjolski prvaci i branitelji naslova u Ligi prvaka trenutačno su osma momčad La Lige sa tek osam bodova iz pet odigranih utakmica. Vodeća Barcelona ima sedam bodova više...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo