KLUPSKO PRVENSTVO

RONALDO SE OSRAMOTIO: Umjesto da zabije čisti zicer, ‘odlučio’ je taj posao prepustiti Modriću

Cristiano Ronaldo, najbolji nogometaš svijeta u 2016. godini, u četvrtak je zabio svoj ukupno petstoti seniorski pogodak u karijeri, ali se i u polufinalnom susretu Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu protiv meksičke Americe pomalo i osramotio.

Naime, Modrić je u 66. minuti pri rezultatu 0-1 za Los Blancose izbacio igrača na nekih 20 metara od gola, stvorio višak i prosljedio loptu u kazneni prostor. Lopta je bila ubačena u peterac gdje su bili Benzema i Ronaldo.

Preskočila je Benzemu i završila je na glavi portugalčevoj glavi koji, umjesto da mirno zabije s pet metara, on je glavom “dodao” Modriću koji je pucao iz okreta i promašio vrata s nekih sedam metara. Ako bolje pogledamo usporenu snimku ove akcije, može se vidjeti kako Ronaldo u biti nije htio dodati Hrvatu, nego je krivo glavom zahvatio loptu.

REAL U FINALU: Modrić proglašen igračem utakmice, Benzema načeo, a Ronaldo dokrajčio Meksikance

Inače, Real Madrid je pobjedom 2:0 protiv meksičke Americe ušao u finale Svjetskog klupskog prvenstva gdje ih u nedjelju čeka japanska Kashima koja je jučer svladala kolumbijski Atletico Nacional s 3:0. Madriđani su u Yokohami slavili golovima Benzeme (45.) i Cristiana Ronalda (90.+3).

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr