RONALDO RAZLJUTIO BIVŠEG SUIGRAČA: / 'Ne mogu vjerovati da je to rekao'

Image
Foto: AFP/MIGUEL RIOPA

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo u utorak je napustio presicu uoči utakmice Lige prvaka s Romom.

17.2.2016.
12:43
AFP/MIGUEL RIOPA
VOYO logo

Razlog tomu je što su neki novinari sugerirali kako je u silaznoj putanji, iako je u svim natjecanjim do sada zabio 32 gola te je asistirao za još 11.

No prije toga pitali su ga o penalu Lionela Meesisja i Luisa Suareza na što je kratko odgovorio da zna zašto je Argentinac to napravio te da interpretaciju prepušta novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi sa suigračima?

Uslijedilo je pitanje je li problem što on s KarimomBenzemom i GarethomBaleom nije u posebno dobrim odnosima izvan terena odgovorio je pričom o odnosima sa suigračima iz bivšeg kluba.

“Kad sam igrao u Manchester Unitedu, sa Scholesom, Giggsom i Ferdinandom sam bio samo na ‘dobro jutro’ i ‘laku noć’. Ali na terenu smo se odlično slagali. Zagrljaji i poljupci ne znače ništa.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferdinandov odgovor

Taj odgovor ubrzo je potom u šaljivom tonu prokomentirao RioFerdinand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Živio je vrata do mene. Nevjerojatno je to što je rekao. Valjda mu se nije svidjela moja kuhinja", rekao je Ferdinand te je nastavio.

"Znao je dolaziti u jako uskim trapericama i svi smo ga zbog toga zezali, a on to nije shvaćao. Ubijali smo ga i možda je zato ljut".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Rio Ferdinand i Cristiano Ronaldo

Ferdinand je prokomentirao i Porugalčevu reakciju, tj. napuštanje presice.

"To samo pokazuje koliko je emotivan i kolika je njegova želja za pobjedom i da bude na vrhu. U ovom trenutku svi pričaju o Barceloni i zbog toga nije sretan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real, podsjetimo, u srijedu navečer igra s Romom u osmini finala Lige prvaka. Bit će to ujedno i ZinedineaZidaneatrenerski debi

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo