RONALDO POSLAO SNAŽNU PORUKU TRENERU KOJEG JE NAZVAO KU*VINIM SINOM: / U cijelu priču se umiješala i njegova sestra

Image
Foto: Profimedia

Portugal još u nedjelju čeka utakmica s Luksemburgom kao zaključak ovih kvalifikacija

15.11.2019.
12:54
Profimedia
VOYO logo

Nogometni svijet na trenutak je sinoć opet stao i divio se Cristianu Ronaldu. Portugalski majstor u utakmici skupine B kvalifikacija za Europsko prvenstvo utrpao je tri komada u mrežu Litve i gurnuo svoju momčad na prvo mjesto skupine.

Portugal je zadržao bod prednosti ispred Srbije i osigurat će plasman ukoliko u nedjelju svladaju u gostima Luksemburg ili Srbija ne pobijedi Ukrajinu, koja je već osigurala nastup na EURU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon još jedne fantastične utakmice Ronaldo je zagrlio svog trenera Fernanda Santosa, a mnogi smatraju da je to bila i snažna javna poruka njegovom treneru u Juventusu Mauriziju Sarriju.

Image
Foto: Profimedia

Faro, 14/11/2019 - The Portuguese National Football Team tonight hosted its Lithuanian counterpart at the Algarve Stadium, in a match counting for the 7th round of Group B, of the European 2020 Qualifying Round. Cristiano Ronaldo hugs Fernando Santos after substitution (Filipe Amorim / Global Images/Sipa USA), Image: 482920050, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Portugal ***, Model Release: no, Credit line: Global Media Group / ddp USA / Profimedia

RONALDO PONOVNO ODUŠEVIO U DRESU PORTUGALA: Katastrofa Crne Gore u Londonu, Engleska im utrpala sedam golova!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RONALDO PONOVNO ODUŠEVIO U DRESU PORTUGALA: /

Katastrofa Crne Gore u Londonu, Engleska im utrpala sedam golova!

Image
RONALDO PONOVNO ODUŠEVIO U DRESU PORTUGALA: /

Katastrofa Crne Gore u Londonu, Engleska im utrpala sedam golova!

Umiješala se Ronaldova sestra

Sarri je, naime, u utakmici protiv Milana u prošlom kolu dosta rano izvukao Ronalda iz igre, na što je jedan od najboljh igrača na svijetu dosta burno reagirao nazvavši Sarrija "kurvinim sinom".

Iako se Sarri "vadio" na navodnu Ronaldovu ozljedu zbog koje ga je izvukao iz igre, Santos je nakon sinpćnje utakmice izjavio da Cristianu nije ništa. Teško da ozljeđen čovjek može utrpati tri komada bilo kome

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice javila se Cristianova sestra koja ga je često branila kroz istupe u medije i na drutvenim mrežama. "Nemojte se igrati s njegovim poslom. Sestrin ponos!", napisala je njegova sestra Katia Aveiro na Instagram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal još u nedjelju čeka utakmica s Luksemburgom kao zaključak ovih kvalifikacija.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo