Obračun megazvijezda: Ronaldo nakon utakmice 'zaprijetio' Ibrahimoviću

Nogometaši Švedske nisu uspjeli ostvariti zacrtani cilj u prvoj dokvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, na gostovanju kod Portugala (1:0).

16.11.2013.
12:58
VOYO logo

Osam minuta prije kraja Cristiano Ronaldo je pogotkom slomio švedsku obranu, no, dakako da nada za Skandinavce i dalje postoji.

"Ima li dobrih vijesti? Pa, sigurno da je dobra vijest što smo izgubili samo 1:0, a ne 2:0", rekao je najbolji švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo nekoliko prilika, ali treba priznati da je Portugal bio bolji. Sve smo to znali, da je Portugal zbilja moćna momčad s mnogo sjajnih pojedinaca. Nama ostaje nada u uzvrat, naravno da smo i dalje u igri", rekao je Ibra, a Ronaldo dodao:

"Mi smo spremni za novu borbu i u Švedskoj", kratko je poručio Ronaldo koji je, jasno, bio glavna prijetnja za švedska vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6663206

"Bilo je izuzetno bitno postići pogodak. Ova je pobjeda nemjerljivo bolja od remija. Istina, mogli smo dati još jedan ili dva pogotka, ali i ovako smo zadovoljni. Važno je bilo doći do prednosti i to smo učinili", zaključila je zvijezda Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Island - Hrvatska 0:0 Portugal - Švedska 1:0 Grčka - Rumunjska 3:1 Ukrajina - Francuska 2:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo